Späť

Kde si na Slovensku môžete zakúpiť výťah bez starostí?

14.08.2021
Kde si na Slovensku môžete zakúpiť výťah bez starostí? Cover obrázok

Na Slovensku funguje množstvo firiem, ktoré ponúkajú montáž a servis výťahov.  Len málo z nich ale pracuje s overenými dodávateľmi, ktorí vám zabezpečia maximálnu bezpečnosť a funkčnosť výťahu. Pri výbere firmy sa pozerajte na to, či firma výťahy nakupuje ako celok od inej osvedčenej firmy alebo ich sama vyrába. Zaujímajte sa o záruku, životnosť a dostupnosť náhradných dielov.

  • Na trhu pôsobí niekoľko spoločností, ktoré Vám výťah vyrobia, namontujú a servisujú.
  • Taktiež existujú rôzne výrobné firmy, ktoré výťahy vyrábajú a vyvíjajú. Ich montovanie a servis vykonáva servisná firma vo Vašom okolí, ktorá je Vám najbližšie (vhodné z hľadiska dostupnosti servisu)
  • Sú firmy, ktoré výťahy skladajú od rôznych výrobcov komponentov, a to priamo na mieste inštalácie, (tzn. že až u Vás zisťujú, či sú diely vzájomne kompatibilné). Týmto spoločnostiam sa odporúčame vyhnúť.
  • Nakoniec tu máme niektorých malých výrobcov, ktorí tvrdia, že ich zastaralé technológie vyrobia kvalitný výťah. Nevyrobia! Skôr či neskôr sa to prejaví na poruchovosti a životnosti výťahu.

Problémom malých výrobcov je, že sú jediní, ktorí sú schopní skutočne daný výťah servisovať a pokiaľ nie ste so servisom spokojní, aj tak už nemáte na výber.

Naše odporúčanie

Pokiaľ firma tvrdí, že je výrobcom, navštívte ju. Dobrý výrobca Vám rád ukáže svoju firmu, výrobu a firemný showroom. Pokiaľ je to malá, či stredná servisná firma, ktorá výťahy nakupuje priamo od výrobcu – tak platí to isté. Zájdite sa na niektoré ich realizácie pozrieť a overte si, či je firma autorizovaným výrobcom. Radšej sa skladaným výťahom vyhnite!

Ak si ešte nie ste istý výberom spoločnosti, ktorá Vám namontuje nový výťah, radi Vám ukážeme naše zrealizované práce.

KONTAKTUJTE NÁS

Mail: badura@elektrovytahy.sk

Tel.: +421917 870 545.

Kontakt

Poradíme vám?
Neváhajte nás kontaktovať.

Kontaktné údaje

+421 905 40 56 57
badura@elektrovytahy.sk

Adresa

Na bielenisku 4
902 01 Pezinok
Slovensko

Fakturačné údaje

Servis elektro - zdvíhacie zariadenia, s.r.o.
Na bielenisku 4
902 01 Pezinok, SR
IČO: 46817671
DIČ: 2023603538


Výťahy BAĎURA
Na bielenisku 4
902 01 Pezinok, SR
IČO: 51541661
DIČ: 2120732196