Späť

Ako môže váš obyčajný výťah vyzerať výnimočne?

14.08.2021
Ako môže váš obyčajný výťah vyzerať výnimočne? Cover obrázok

Množstvo výťahov v našom okolí vyzerá nevkusne a pripomínajú práškový náter. Síce Vás prepravia na miesto, ktoré potrebujete, ale neposkytnú Vám žiadnu pridanú hodnotu v podoby pôžitku z jazdy. 

To sa však môže zmeniť. AJ keď si to často neuvedomujete, Váš výťah v štvorpodlažnom podlažnom dome ujde ročne asi 50 000 jázd. Keď má 8 poschodí ujde asi 100 000 jázd za rok, a to je asi 280 jázd denne. To znamená, že pri priemernej jazde, ktorá bude trvať asi 20s, je výťah v prevádzke 1,5h denne... Z 4 staníc je to asi 45 min denne.

Ročne v ňom teda niekto strávi 11,5 či dokonca 23 dní. Investovať do pohodlia ľudí, ktorí ním každodenne jazdia, sa preto určite oplatí. Aj preto je výber dizajnu dôležitým elementom.

Naše odporúčanie je – dobre vyberajte a nešetrite, okamžite vyraďte všetky nátery a komaxity, ktoré sú už viac ako prežitok z revolučnej doby. Obklopte sa krásou, ktorú si zaslúžite.

Aké sú možnosti dizajnu výťahu?

  • Pokiaľ chcete ušetriť, výťahom zas tak často nejazdíte a na designe Vám tak veľmi nezáleží: Povrchy steny kabíny – PLALAM a iné podobné povrchy (pozinkovaný plech + PVC film + ochranný film)

  • Zlatý stred, pokiaľ sa chcete cítiť dobre: Povrch stien kabíny dvojvrstevný, finálna vrstva napr. POLYREY (Fr.) (vysoko tlakový laminát s veľkou variabilitou a odolnosťou) – odolnosť voči opotrebovaniu, odolnosť voči prerazeniu, vysoká odolnosť voči teplote (do 180 st. C), vysoká odolnosť voči prieniku vody. Viac ako 200 farebných odtieňov.

  • Niečo, čo bude stále krásne - sklo a sklenený design: Sklenený dizajn je naozaj riešenie na dlho, je nadčasový a vždy elegantný, toto Vám bude okolie skutočne závidieť. Jedná sa o technológiu, kde sa medzi dve sklenené tabule vloží Vami vybraný motív či fotka. Môžete sa tak v kabíne výťahu dívať na les, pláž či na iný motív ktorý je Vám blízky.

Vybavenie a ovládanie výťahov

  • Štandardné: Tlačidlá v nerezovom panelu, k tomu nejaké dizajnové zrkadlo, kvalitné madlo, podhľadové osvetlenie a ak je v dome viac starších ľudí, odporúčame sedačku a hlásič poschodí. 
  • Hi-tech: Ovládajte svoj výťah cez Touch displej, ktorý dokáže prehrať akékoľvek video, môžete sa tak vo výťahu pozerať na trailer k novému filmu alebo zábavná videa. Tento displej taktiež zobrazuje správy, môžete si tak vo výťahu prečítať aktuálne správy dňa.
  • Najbezpečnejšie: To najnovšie, najbezpečnejšie a najhygienickejšie a v našej dobe COVID-u je bezdotykové ovládanie alebo ovládanie gestami.

Veríme, že Vám tieto informácie pomôžu pri výbere správneho výťahu. Radi Vám však poradíme aj osobne.

KONTAKTUJTE NÁS
Mail: badura@elektrovytahy.sk
Tel.: +421917 870 545.

Kontakt

Poradíme vám?
Neváhajte nás kontaktovať.

Kontaktné údaje

+421 905 40 56 57
badura@elektrovytahy.sk

Adresa

Na bielenisku 4
902 01 Pezinok
Slovensko

Fakturačné údaje

Servis elektro - zdvíhacie zariadenia, s.r.o.
Na bielenisku 4
902 01 Pezinok, SR
IČO: 46817671
DIČ: 2023603538


Výťahy BAĎURA
Na bielenisku 4
902 01 Pezinok, SR
IČO: 51541661
DIČ: 2120732196